Συχνές Ερωτήσεις

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;

Μόλις ολοκληρώσετε την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Ολοκλήρωση Αγορών" από τη σελίδα του καλαθιού και ακολουθήστε την διαδικασία με την συμπλήρωση στοιχείων και την μέθοδο πληρωμής.

 

ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΕΧΕΣΤΕ;

Δεχόμαστε πληρωμές με την μέθοδο της αντικαταβολής, με πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και πληρωμές μέσω PayPal.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ;

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL) για την κρυπτογράφηση όλων των προσωπικών πληροφοριών που αποστέλλονται κατά τη διαδικασία αποχώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας και χρήσης των πληροφοριών σας, ανατρέξτε στην σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ;

Σας συνιστούμε να περιηγηθείτε με την τελευταία έκδοση του Microsoft Internet Explorer, του Mozilla Firefox, του Google Chrome ή του Apple Safari.

 

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Τα Μυστικά της κουζίνας συνεργάζονται με τους καλύτερους εμπόρους και βιοτεχνίες για να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές και τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι προμηθευτές μας παρέχουν αριθμούς παρακολούθησης και προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης!

Επειδή στέλνουμε απευθείας από τους τις αποθήκες μας, η αποστολή των προϊόντων μας μπορεί να διαρκέσει μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει στην πόρτα σας, σε όλη την Ελλάδα.

Προσφέρουμε, επίσης, αριθμούς αποστολής για κάθε σας παραγγελία έτσι ώστε να γνωρίζετε που βρίσκετε ανά πάσα στιγμή!

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο yperoxoskosmos@gmail.com και θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επιστροφής του αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση του προϊόντος.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του μορφή μαζί με τα αποδεικτικά του και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Ναι, οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται εντός 24 ωρών από την ώρα που έγινε παραγγελία. Στείλτε μας ένα email εντός 24 ωρών και ενημερώστε μας γιατί θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Όλες οι επιστροφές θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός 24-48 ωρών.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Μπορείτε να μας στείλετε email στο yperoxoskosmosgr@gmail.com ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2351 800 905 - Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 9:00 - 17:00. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!